776. A 10 legjobb ünnepi KFC kosár

A KFC kosarai ikonikusak, hosszú évtizedek óta árulják szinte változatlan formában ebben a kosárban a csirkét. Ünnepekkor azonban mindig előjönnek valami különlegessel. Jöjjön a 10 legjobb limitált KFC csomagolás.

Lássuk, melyek voltak a legjobb limitált szériás promóciós csomagolások az elmúlt években; az esetek nagyszerűen mutatják, hogy egy csomagolással milyen kreatívan, bátran és sokféleképpen lehet kísérletezni, és hogyan lehet a fogyasztóknak valami izgalmasat adni az ünnepekkor is.

Holiday Bucket

Abban szinte semmi különleges nincs, hogy karácsonykor karácsonyi mintás kosarakat dobnak piacra, ahogy idén, 2020-ban is.

Bucket Hat

2019-ben egy orosz promóció keretében a kosarak kalapokká változtak; kalap szinte változatlan designnal készült és utcai viseletnek javasolták.

Memories Bucket

2015-ben Kanadában a kosárból bluetoots printert csináltak, és a kosár hozzákapcsolódott az okostelefonokhoz, amiről képet lehetett küldeni a kosárra, hogy az kinyomtassa.

Kentucky Fine China Bucket

2018-ben a királyi esküvőre egy arany szegélyes kínai porcelán kosarat dobtak a piacra.

Heart-Shaped ChickenGram Bucket

2017-ben, Valentin napkor egy szív alakú kosárral kedveskedtek a szerelmeseknek.

The Colonel's Fondue Bucket

Szintén Valentin napi promóció keretében készült 2018-ban a kosár alakú szósztartó, aminek az aljába egy mécsest terveztek, így fondü szerűen melegítette azt.

Suppertime Stories Bucket

2017-ben az afrikai piacra bevezetett kosárra húzható kosár szintén a technológiát használta: amikor a mobilt alá betették, az egy applikáció segítségével egy mesét mesélt és fényjátékot adott.

Super Rugby Helmet Bucket

2017-ben az új-zélandi piacon a rögbi szurkolóknak készült az a limitált kosár, mely a másik oldalán egy sisak volt.

Chef’s Basket

2018-ben az orosz piacon jelent meg a különleges design októberben a vállalati heteket ünnepelve.

Bitcoin Bucket

A 2018-ben csak online rendelhető kanadai promóció a bitcoin népszerűségét volt hivatott kihasználni és a kosarat csak bitcoinért lehetett megvenni.