Csomagolás tanácsadás

Fogyasztóknak és nem a polcra tervezett csomagolásért

A tanácsadás legfontosabb célja, hogy a termékcsomagolás ne csak egy funkcionális tárolóedény legyen, hanem megszólítsa a fogyasztót és eladja a terméket. Ha csomagolástervez(tet)és előtt/közben vagy, és elakadtál, vagy csak szeretnél meghallgatni egy második véleményt, vagy ha megválaszolatlan kérdéseid vannak, jó helyen jársz. A tanácsadás során mindig az a cél, hogy hatékonyabbá, környezetbarátabbá, fogyasztóbarátabbá, polcbarátabbá tegyük a csomagolásodat. A folyamat során először általában kérdezek, megfigyelem és megvizsgálom a terméket, termékkategóriát a vállalatodat és a versenytársakat. A tanácsadási folyamatot mindig a megrendelő igényeihez alakítom. Ha szükség van rá, segítek megvalósítani is. Ha érdekel a tanácsadás, keress meg!

Melyek a fogyasztó és csomagolásom legfontosabb találkozási pontjai és hogyan tudnám ezt számomra még előnyösebbé tenni?

Hol lenne a csomagolás legjobb helye a vállalatomon belül, ki menedzselje a csomagolást és kik azok a szakemberek, akik még segíthetnének nekem?

Hogyan kezdjek hozzá a csomagolásfejlesztéshez? Hogyan lehet az új csomagolást bevezetni a piacra?

Milyen a jó a csomagolásdesign a fogyasztóim számára? Milyen formája és mérete legyen a csomagolásomnak?

Hogyan lehet még környezetbarátabb a csomagolásom, miként válthatom ki az egyszer használatos műanyagokat?