736. Vicces feliratok a csomagoláson

A megszokott, előírt felirat a csomagoláson nemcsak a fogyasztónak, de néha a marketingesnek, grafikusnak is unalmasnak tűnhet. Talán éppen ezért néha kreatívak és viccesek az apróbetűs részek.

Ha elolvasod a csomagolást, nemcsak megtudod, hogy kell a terméket használni, hanem még jót röhögsz is. Ilyen vicces feliratok következnek csomagolásokról (angolul). A kedvencem egy vécétisztító hátoldalán:

"Azért olvasod ezt, mert elfelejtetted a WC-re hozni a telefonodat, nem?" Via Bored

vicces<em>csomagolas</em>felirat<em>1.jpg vicces</em>csomagolas<em>felirat</em>10.jpg vicces<em>csomagolas</em>felirat<em>11.jpg vicces</em>csomagolas<em>felirat</em>12.jpg vicces<em>csomagolas</em>felirat<em>13.jpg vicces</em>csomagolas<em>felirat</em>14.jpg vicces<em>csomagolas</em>felirat<em>15.jpg vicces</em>csomagolas<em>felirat</em>2.jpg vicces<em>csomagolas</em>felirat<em>3.jpg vicces</em>csomagolas<em>felirat</em>4.jpg vicces<em>csomagolas</em>felirat<em>5.jpg vicces</em>csomagolas<em>felirat</em>6.jpg vicces<em>csomagolas</em>felirat<em>7.jpg vicces</em>csomagolas<em>felirat</em>8.jpg vicces<em>csomagolas</em>felirat_9.jpg