676. Egyedi címkék befőttre vagy borra

Miért ne készítenéd el a saját címkéidet a befőttjeidre, házi pálinkádra vagy éppen az ajándékba szánt üveg borra? Ez az ötlet alapja a mostanában rekordsebességgel terjedő őrületnek, a személyre szabott címkéknek. Legyen vicces vagy éppen szívhez szóló az üzenet a csomagoláson, biztosan feldobja a hangulatát mindenkinek aki kapja és aki adja.

A befőzés utolsó lépése a megfelelő címkézés. De mi lenne, ha idén nem a megszokott fehér címkére filccel felírt 'Barack 2018' kerülne, hanem valami sokkal menőbb designcímke? Semmi gond, már könnyedén megoldható, számtalan cég specializálódott egyedi címkék gyártására. Kínálatukban megtalálhatóak a tömegesen testre szabott (általuk tervezett) címkék, de akár a vásárló maga is összeállíthatja a saját ízlése szerint (itt, itt és itt például). Az ajándék vagy céges borokkal sincs ez másképp. Egy egyszerű bor is különlegessé válhat egy személyre szóló címkével. Hangulatkeltésnek néhány példa a megrendelhető őszinte és vicces címkék kínálatából.

custom<em>label</em>2.png custom<em>label</em>3.png custom<em>label</em>4.png custom<em>label</em>5.png custom<em>label</em>6.png custom<em>label</em>7.png custom<em>label</em>8.png custom<em>label</em>9.png t111.jpg