707. HUNGAROPACK diákverseny 2019-ben is

Újra Hungaropack verseny diákoknak! Jelentkezés márciusig, ne maradj le!

A Csomagolási Világszövetség által szervezett WORLD- STAR STUDENT világversenyhez kapcsolódó hazai megmérettetésre nevezhet egyéni nevező (hallgató), illetve kollektíva (hallgatói csoport), aki(k) felsőfokú tanulmányaikat folytatják és azt legkorábban 2019-ben fejezi(k) be. Nevezni lehet a pályázók által, a tanulmányi idejük alatt tervezett, grafika, makett formájá­ban kidolgozott ötletekkel, új csomagolószer, illetve csomagolási megoldásokkal. A verseny­re 2018 augusztus után készült pályamunkákkal lehet nevezni. Nevezési határidő 2019. március 29. Eredményhirdetésre a CSAOSZ éves közgyűlésén, 2019. április 9-11 között kerül sor. A hazai megmérettetésen díjazott diákok lehetőséget kapnak a világversenyen való indulásra.

A verseny célja, hogy lehetőséget kapjanak a felsőfokú tanulmányaik keretében csomagolástechnikát tanuló hallgatók a tanulmányaik során kidolgozott tervek, makettek, elképzelések külső, szakértők előtti bemutatására, a kreatív ötleteik kidolgozására.

A CSAOSZ 2009 óta szervezi meg a HUNGAROPACK Student Csomagolástervezési Diákversenyt. A Student pályázaton díjazott egyetemi, főiskolai hallgatók tanulmányaik befejeztével a szakmában nemcsak elhelyezkednek, hanem a „felnőtt” versenyen való indulást is természetesnek tartják, és igen rövid idő alatt kiemelkedő hazai és nemzetközi eredményeket érnek el.

Nevezési okmányok és a részletes felhívás letölthető innen.

A HUNGAROPACK Student 2018 díj nyertese Boda Stefánia volt a következő munkával (karkötő e-kereskedelmi csomagolása változtatható méretű betéttel):

hungaropack<em>2018</em>nyertes.png