655. Mi mindenné válhat egy mentolos cukorka doboza?

Akár túlélőkészletet, rádiót, mini lézert, társasjátékot, mini pénztársát, varrókészletet, plüssállat ágyat, sminkkészlet tartót, számítógépet, digitális órát, minihangszórót lehet készíteni belőle. Az Altoids cukorka csomagolása mindössze egy apró fémdoboz, de némi kreativitással bármi lehet belőle!

Mára a Wrigley-hez tartozó Altoids mentolos cukorka története a 19. században kezdődött Nagy-Britanniában. Más hasonló cukorkáknál sokkal több borsmenta-olajat tartalmazott, ezzel tűnve ki a versenytársaktól. Azonban a mai napig igazából a csomagolása az, ami megkülönbözteti a versenytársaktól. Vagyis a csomagolások utóélete. A lenti képek a bizonyíték erre. Kis fantáziával, ügyességgel egy mentolos cukorka dobozából szinte minden elkészíthető, a csomagolásnak örök életet adva ezáltal.

További ötletek a Pinteresten és a wikin.

altoid<em>minihangszoro.jpg altoid</em>ora.png altoid<em>plussalat</em>tarto.jpg altoid<em>smink.jpg altoid</em>szamitogep.jpg altoid<em>taskak.jpg altoid</em>telefontolto.jpg altoid<em>varrokeszlet.jpg altoid</em>vizfestek.jpg altoids<em>jatek.jpg altoids</em>lezer.jpg altoids<em>radio.jpg altoids</em>tulelokeszlet.jpg