625. A jövő Perfect Pepsije már a jelen

Az ikonikus film, Vissza a jövőbe II-ben (1989) szerepet kapott a Pepsi. A mai nap, amikor a jövő már jelen lett, a Pepsi piacra dobja a filmben szereplő Pepsi Perfect csomagolást limitált kiadásban.

2015 október 21-én Marty McFly és Doc Brown megérkezett a jövőbe és egy Pepsit szeretett volna inni. Meg is tette, kapott egy Pepsi Perfectet (lásd videó). Abból az alkalomból, hogy megértük a Vissza a jövőbe "jövőjét", a Pepsi piacra dobta a filmben szereplő palackot, a Pepsi Perfectet limitált darabszámban. Habár a filmben a Pepsi Perfect nem a sima üdítőt tartalmazta, hanem egy vitaminnal dúsított futurisztikus verziót, a limited csomagolásban a "sima" verzió lesz majd. A limited edition kiadást Marty-nak beöltözött fanok ma ingyen is megkaphatják a kapcsolódó eseményeken (kb. 1500 darabot), de megvásárolható lesz gyűjtők számára a maradék 4000 darab 20.15 $-ért az Amazonon ma.

A palack piacradobása nagyszerű ötlet a Pepsitől. A design is különleges, a fanok pedig bizonyosan imádni fogják. Nagyszerű publicitás egy körülbelül 25 éve jól elhelyezett product placement után. És nem a Pepsi az egyetlen, aki ráült erre a vonatra, a Nike is bejelentette, hogy 2015-ben kijön a Nike Air Mag. Már csak a kérdés az, lesz e dehidratált Pizza Hut még idén.

Forrás: itt és itt és itt

pepsi-perfect3.jpg pepsi-perfect1.jpg pepsi-perfect2.jpg