596. Sajátmárkás design trendek

Sajátmárkás termékek: mind fehérek és kontrasztosak. A fogyasztó összekeverné őket, ha egy helyen lehetne kapni, annyira hasonlóak.

Magyarországon minden negyedik termék sajátmárkás, és ez az arány folyamatosan nő. Általánosságban elmondható, hogy a sajátmárkás termékek aránya termékkategóriánként eltérő, a magyarok leginkább a fagyasztott és konzerv élelmiszerekből, állateledelekből és néhány tejtermékből (tejföl, vaj, túró) vásárolnak sajátmárkás termékeket.

És már messze nem azok az idők vannak, mikor szégyellni kell, hogy sajátmárkás terméket vettünk, mert a minőség mellett magasabban pozicionálják és a csomagolások is megújultak majdnem mindegyik kereskedő sajátmárkás termékei esetében. Mondhatni néha már megközelítik az "A márkás" termékeket is.

A designról elmondható, hogy egyszerűek, letisztultak, és a legtöbb esetben a fehér színt használják alapként, mely mellé kontrasztos, élénk színeket használnak, így létrehozva egy fiatalos, modern hatást. Ezt bizonyítandó itt egy képi szedet a nagyobb kereskedőházak sajátmárkás termékvonalairól: Auchan, Carreflour, A&P: Green Way Organics, Walgreens: Nice, Safeway: EAT Right, Tesco: Value, Target: Up & Up, Walmart: Great value. Még jó, hogy egymás mellé nem kerülnek a polcokon, mert elég hasonlatosak. Persze az azonos design segítség is a fogyasztóknak, a fehér alap egyszerű eligazodást tesz lehetővé a fogyasztóknak..

Forrás: itt itt

sm<em>auchan.jpg sm</em>carreflour.jpg sm<em>greenway.jpg sm</em>nice.jpg sm<em>right.jpg sm</em>tesco<em>value.jpg sm</em>up.jpg sm<em>great</em>value.jpg