575. Újrahasznosítható szendvicstartó

Igazi kihívás úgy becsomagolni az ebédre/kirándulásra a szendvicset, hogy az friss maradjon, kényelmesen elfogyasztható legyen az étel belőle és környezetbarát legyen.

Egy megoldás erre a Boc'n'roll szendvicstartó, mely visszazárható, könnyedén alakítható több fajta ételhez, szendvicsformához is alkalmas, könnyen kinyitható, újra és újra használható. Szintén előnye, hogy tányérként, alátétként is szolgál, ha szükséges. A külső részét pamut vagy folttaszító poliészter borítja, a belső felülete pedig egy rugalmas, egyszerűen letörölhető és élelmiszerbiztonsági szempontból kifogástalan TPU anyagból készült. Mosógépben mosható, és használaton kívül kis helyen is elfér. Több színben is kapható és még a nevedet is ráírhatod.

Rolleat itthon is kapható már például itt. Érdemes egy pillantást vetni az ételtároló tasakjaikra és a hőtartó ebédtáskáikra is!

8414606510818<em>02.jpg 8414606815715</em>03.jpg bocnroll-rolleat-eat1.jpg bocnroll-tiles-green<em>a.jpg bocnroll-young-wild</em>d.jpg dsc<em>0641</em>2.JPG eatnout-mini-sqr-blue-2.jpg enomini-black-mood-rolleat.jpg