504. Új globális Heineken csomagolás

A világ első számú sörmárkájaként ismert Heineken gondolt egy nagyot, és új 0,5 és 0,33 literes palackok bevezetésével ünnepli 140. születésnapját. Legyél akár egy egzotikus szigeten, egy New York-i szórakozóhelyen, vagy egy budapesti romkocsmában: mostantól a Heineken nemcsak tartalma, de formája is ugyanolyan a Föld minden pontján.

A Heineken mindig is elkötelezett volt az innováció mellett és 1873 óta töretlenül fejlődik, megújul. Másfél évszázad alatt mindig a legújabb megoldásokat alkalmazta, hogy a sör minősége megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. A nemrég bevezetett karcsúbb, modern palackot könnyű felismerni mind a 192 országban, ahol az emberek nap, mint nap élvezik a Heineken ízét.

“Büszke vagyok, hogy a világszerte egységes megjelenésű, újratervezett, visszaváltható Heineken® palackot az elsők között Magyarországon mutattuk be. Márkánkat folyamatosan tökéletesítjük, és büszkék vagyunk arra, hogy élen járunk mind ízvilágban, mind formatervezésben. A Heineken időt és energiát fektet az újításokba, innovációkba, és reméljük, hogy fogyasztóink értékelik törekvéseinket. A palackot a tökéletesség igényével terveztük, hogy a Heineken prémium minőségének megfeleljen” – mondta Bram Westenbrink, a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. marketing igazgatója.

A Heineken új palackjaiban kívül és belül is a prémium minőségről szól minden. Az új, mosoly inspirálta nyakcímke már a korábbinál hosszabb nyakról csábít, míg az átlátszó címkének köszönhetően többé nem marad rejtve a prémium minőségű sör, amelynek eredetiségére a dombornyomott hátú palack is biztosíték. Modern vonalainak köszönhetően az új üveg kellemes tapintású és jobban illik a kézbe is. Az innováció azonban nem csak a formatervezésben jelenik meg, hiszen a hamisítatlan Heineken-élmény csak a palack tartalmával együtt az igazi, vagyis a 140 éves prémium minőségű Heineken® sörrel, amely hű maradt, a mindössze 3 összetevőből álló eredeti receptjéhez: víz, 100%-os árpamaláta és komló.

Forrás: sajtóközlemény

09<em>BS</em>3.jpg 09<em>BS</em>2.jpg 09<em>BS</em>4.jpg