422. 3in1 Nutella - csoki, keksz és tea egy dobozban

A kompakt csomagolás segítségével több különböző terméket lehet összecsomagolni egyszerre. Tette ezt a Nutella is pár éve, nem sok sikerrel, a nemzetközi bevezetés elmaradt.

3 az 1-ben: édesség és snack és innivaló, vagyis elfogyasztható mártogatós édesség és hozzá tea. A nutella 39gr, hozzá a pálca (grissini) 13gr. és a tea 125ml. Olaszországban, a Nutella hazájában volt kapható, a világ többi részén, így itthon is csak vágyakoztunk utána. Még Facebook csoportja is alakult, az "Azonnal hozzátok be az Államokba a Nutella Sneck & Drinket" Facebook csoportnak több, mint 1190 rajongója van.

A történek úgy kezdődött, hogy a Ferrero felkért pár étkezési specialistát, hogy alkossanak meg egy nagyszerű édességet, amit a melegben is lehet fogyasztani. A koncepció nagyszerű volt, egy klasszikus olasz pálcikával lehetett a Nutellába mértogatni. És utána le is lehetett azt öblíteni teával. A koncepció tökéletes - klinikai körülmények között. Azonban mint minden bonyolult terméknek, itt sem volt egyszerű az adagokat és az ízeket jól eltalálni, a nutella kevés, a tea ihatatlan, és kevés. Így a koncepció becsődölt. És a nagyszerű csomagolási ötlet - a 3in1 - sem lett iskolapélda.

Forrás: itt, megvásárolható itt

nutella<em>snack and drink2.jpg nutella</em>snack and drink1.jpg