350. Kreatív borok

Két irány fedezhető fel a kreatív boroscímkék között. Egyik, amikor nem csak a hagyományos címkét használják, hanem egy plusz csomagolásba még beleteszik, míg a másik irány a címke szokatlan designja.

Az első négy képen plusz csomagolóanyagba burkolták a borokat. Az elsőn azt üzenik, hogy érzésük szerint az idei év igazán jó lesz. A másodikon inkább design szerepet játszik a plusz csomagolás. A harmadik figyelemfelkeltő vákumos megoldás szintén különlegessé teszi a bort, bár kockázatos láthatatlanná tenni a terméket.

Nem szabad a címkében rejlő lehetőségekről sem elfelejtkezni (következő három kép). A személyes üzenetet hordozó címke, melyre a vásárló ráírhatja, hogy miért akar inni, az ajándékot egyedivé teheti. A vakoknak szóló Braille írással készült címke, amin hagyományosan nem is tüntetik fel az információt pontosan pozícionálva a terméket. Végül a matricákból összerakható kép egy igazán szokatlan megoldásnak számít.

Az utolsó képen a kupak különleges, egy sebváltót ábrázol. Ennek nem értem mi értelme van, főleg miután a vezetés és borozás együtt nem egészséges...