722. IKEA zacskó hackerek

Ki ne ismerné az IKEA kék szatyrát, hivatalos nevén a FRAKTA-t? Azonban vannak, akik továbbléptek az egyszerű használaton és átalakították a szatyrot: ők az IKEA-hackerek.

A zacskó, amibe minden belefér és nagyon tartós? Szinte biztosan minden olyan háztartásban megtalálható egy, ahol IKEA-ba járnak a családtagok, mert olcsó és praktikus. Ebből van néhány érdekes ötlet, hogy mi mindent lehet készíteni egy kis kreativitással a Frakta szatyorból. Kedvencem a pisilést-segítő menyasszonyoknak és a kite szörfös gyerek.

via

ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>0.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>1.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>10.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>11.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>2.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>3.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>4.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>5.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>6.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>7.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>8.jpg ikea<em>kek</em>zacsko<em>hack</em>9.jpg